Verkoop je woning met Straf tegen de vaste vergoeding van €7.850

Minder gedoe, meer vrije tijd om gewoon te doen waar je zin in hebt. Lean back en laat alles aan ons over.

Top gereviewd
4.5/5
4.7/5
Gemiddelde van Google en Facebook reviews

Eén vaste vergoeding, alles inclusief

Ontdek onze aanpak

Vaste vergoeding van €7.850

Je woning verkopen met Straf kost je €7.850. All-inclusive. Van fotografie en (video)marketing tot honderden telefoontjes en e-mails van geïnteresseerde kopers: al onze service is inbegrepen. Dat vreemde gevoel dat je nu hebt? Da’s je verkoop die plots een stuk gemakkelijker werd.

De Straf-succesformule

Dankzij onze marketeer Lisa weten we hoe we op social media het beste scoren. Daarom sturen we fotografen Niccola en Sofie naar je huis, voor een ware 360°-beleving. Het resultaat: een stormloop op je kijkdag, en een telefoontje van je makelaar dat er meteen een mooi bod binnen is. Verkocht!

Feature 3

Geen verkoop? Geen factuur.

Bij Straf betaal je enkel bij een succesvolle verkoop. Niet meer dan logisch, vinden we. Dat betekent dat we onze factuur pas opsturen wanneer jij bij de notaris zit. Met andere woorden: pas wanneer jij jouw geld krijgt, vragen wij om ons geld. Deze manier van werken geeft je meer rust in de (vaak dure) overgang van je oude stek naar je nieuwe thuis.

Klassieke commissie vs. de vaste vergoeding van Straf

Ontdek hoeveel jij bespaart

Deze tool berekent hoeveel geld je uitspaart door je woning met Straf te verkopen. We vergelijken onze vaste vergoeding van €7.850 met een gemiddelde makelaarscommissie van 3,63%.

WONINGWAARDE
€ 
0.00
€ 
Klassieke commissie - 3,63%
€ 
0.00
Vaste vergoeding van Straf
€ 
0.00
Ik bespaar
Prijs incl. BTW
€ 
0.00

Het Straf-pakket

Dit krijg je allemaal met onze vaste vergoeding

Oneindig veel telefoontjes, een mailbox die overloopt met reacties op immowebsites en tsjokvolle kijkdagen: daarvoor alleen al zou je Straf inschakelen. Naast die overweldigende administratie nemen we nog veel meer van je over. In onze vaste prijs van €7.850 zit inbegrepen:

  • De opstart van de verkoop: we vragen je keuringen aan, lichten de notaris in en voeren juridische checks uit
  • Fotografie en videografie van je pand
  • Online marketingcampagne
  • Coördinatie van en communicatie met potentiële verkopers
  • Kijkdagen met je Straf-makelaar
  • De finalisatie van de verkoop: we onderhandelen over biedingen, gaan over tot de verkoopovereenkomst en blijven de voorwaarden opvolgen
€ 7.850
Vaste vergoeding
Prijs incl. BTW

Sit back and relax

Zo verkopen wij je woning

Step 1
STAP 1

De juiste vraagprijs bepalen

Enerzijds leren we je woning grondig kennen. Anderzijds zitten we samen aan tafel om je huidige situatie te bespreken. We stellen een tijdlijn op met de volgende stappen van de verkoop.

Step 2
STAP 2

Administratieve checks uitvoeren

We vragen keuringen aan, lichten de notaris in en bekijken of alles juridisch in orde is. Kortom: we stomen jouw woning klaar voor verkoop met de nodige documenten.

STAP 3

Je woning professioneel in beeld brengen

Een woning die eruitziet gelijk in de boekskes: daarvoor zorgt onze fotografe. Eventueel vullen we dat aan met interieurstyling. Tegelijkertijd zorgen we ook voor een digitale tour van je huis. Een aflevering Cribs is er niets tegen.

Step 4
STAP 4

De digitale marketingcampagne lanceren

Onze socialmediamanager klikt Facebook Ad Manager open, en zo is de jacht op jouw woning geopend. Ze selecteert bewust een paar doelgroepen op basis van je buurt en je vraagprijs. Daarnaast verschijnen de mooie foto’s van je pand ook op de algemene immowebsites.

STAP 5

Plaatsbezoeken

Van coördinatie en communicatie tot ontvangst: je kijkdag of plaatsbezoeken nemen we volledig op ons. We geven elke bezoeker een persoonlijke rondleiding en volgen de afspraken ook na het bezoek verder op.

STAP 6

Verkoop afhandelen bij de notaris

Kwalitatief bod: check. Compromis getekend: check. Onze job zit erop nu jouw woning nieuwe eigenaars gevonden heeft. Nog even klinken op de vlotte samenwerking, en daarna alvast op zoek gaan naar bananendozen voor je verhuis.

Hoor het eens van een ander

Dit zeggen onze klanten over Straf

5/5
5/5
“Straf heeft een vernieuwende aanpak. Gelijk de juiste prijs voor de juiste woning waarna je op de kijkdag kan bieden. Bij de aankoop zijn gelijk ook de juiste documenten van de woning aanwezig. Ik ben zeer tevreden van de aankoop en de makelaar in kwestie blijft ook aanspreekbaar na de aankoop.”
Inge Van Roy
Inge Van Roy
Facebook
5/5
5/5
“We probeerden onze woning eerst zelf te verkopen maar dat leverde weinig op en besloten toen om een professional onder de arm te nemen. De aanpak van Straf zorgde voor een ommekeer: onze woning werd op exact 1 week tijd verkocht aan een mooie prijs.”
Denise Kumi
Denise Kumi
5/5
5/5
“Op zeer korte inlooptijd en in een slecht verkoopseizoen – verkocht op eerste kijkdag, ik dacht dat dit nooit zou lukken. Zeer correcte inschatting van de waarde en prima fotografie. Kortom, een aanrader!”
Sven Fermont
Sven Fermont
Facebook
Eens babbelen over je verkoop?

Zet de eerste stap

Vraag je gratis schatting aan

Jij geeft ons een rondleiding, wij meten je woning op en overlopen alle details. Het resultaat: een gratis en compleet schattingsrapport. Volledig vrijblijvend en – we herhalen het nog eens voor de zekerheid – helemaal gratis. Al zeggen we nooit nee tegen een koffie. Zonder suiker.

Deze website maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.
Wij zoeken jouw pand