Zet de eerste stap naar een vlotte verkoop

Vraag je gratis schatting aan

Compleet vrijblijvend

Dit is hoe onze gratis schatting verloopt

Aha, je bent een scroller – dan wil je vast nog wat meer informatie vooraleer je de knoop doorhakt. Fair enough. We vertellen je graag hoe zo’n gratis én vrijblijvende schatting juist verloopt.

Step 1
STAP 1

Contact met een Straf-makelaar

Jij vult het aanvraagformulier in. Binnen de twee dagen neemt een Straf-makelaar gespecialiseerd in jouw buurt contact met je op om een rondleiding van je woning in te plannen.

Step 2
STAP 2

Grondige tour van je woning

Je makelaar verkent samen met jou je woning. Hij meet en onderzoekt je huidige stek tot hij ’m vanbinnen en vanbuiten kent.

Step 3
STAP 3

Analyse van je huidige situatie

Wil je eerst verkopen en dan pas een andere thuis zoeken? Of vond je al een nieuwe stek? Op welke termijn wil je verhuizen? Dat zijn allemaal vragen die we samen met jou bespreken, om een duidelijk zicht te krijgen op je situatie.

Step 4
STAP 4

Research door je makelaar

Achter de schermen doet je Straf-expert zijn huiswerk. Hij duikt in onze databanken en zoekt naar vergelijkingspunten. Daarnaast toetst hij de prijsschatting aan zijn eigen ervaring en gevoel.

Step 5
STAP 5

De voorstelling van je schattingsrapport

In een korte voorstelling verduidelijkt je Straf-makelaar alle informatie die in het schattingsrapport staat. Hij geeft advies over de waarde van je woning en beantwoordt al je vragen over de timing en strategie van je verkoop. Ongetwijfeld gooit hij ook nog wat extra tips & tricks in de mix.

Step 6
STAP 6

Vrijblijvend: de tijdlijn van je verkoop

Fan van onze aanpak? Dan zijn we vertrokken. Na het schattingsrapport volgt eerst een concrete tijdlijn voor je verkoop. Vind je het nog te vroeg om je aan een partner te binden? No problemo. Onze schatting is geheel vrijblijvend.

Tweede keer, goede keer

Vraag je gratis schatting aan

Helemaal tot hier gescrold, maar nog steeds geen formulier ingevuld? Straf.

Jij weerstaat beter aan de verleiding dan de gemiddelde deelnemer van Temptation Island. Even kijken of we je nog van gedacht kunnen doen veranderen.

Ga je liever persoonlijk met ons in gesprek over onze aanpak?
Of ben je nog niet overtuigd van onze expertise?
Of lees je graag nog wat meer over de ervaringen van onze klanten?
Of hoopte je gewoon iets leuks te vinden onderaan deze pagina?

Allez dan, hier is een otter die met knikkers speelt.

Derde keer, goede keer?
Deze website maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.
Wij zoeken jouw pand