Wonen in een bio-ecologische woning. Say what?

Welkom in deze bio-ecologische woning, verborgen in Zwijndrecht. Het energiezuinige huis biedt een oase van rust met een grote veranda, een ruime tuin en een privé sauna. Hout? Ja, dat vormt de basis van deze woning, wat je meteen het gevoel geeft in een knusse vakantiewoning te zijn.

In deze woning voelt het alsof je op vakantie bent, elke dag opnieuw.

De grote veranda met veel lichtinval is één van onze favoriete plekken in het huis om de dag te beginnen met een kopje koffie, genietend van het uitzicht op de tuin. Ook genieten we hier soms ’s avonds van een vers gemaakte pizza van onze steenoven in de veranda, vertellen Peter en Lenny, trotse eigenaars van hun bio-ecologische woning sinds 2002. 

3746003854000006935.jpg

“Onze woning straalt een warme, uitnodigende sfeer uit dankzij het gebruik van hout en natuurlijke materialen.”

We kozen specifiek voor deze woning vanwege de gezonde leefomgeving die het biedt, dankzij het gebruik van natuurlijke en niet-synthetische materialen. Deze materialen hebben niet alleen een minimale impact op het milieu en klimaat, maar zorgen ook voor een langere levensduur en eenvoudige afbraak zonder schadelijke effecten. Daarnaast zorgt de houtkachel voor een gezellige warmte en draagt hij bij aan de energiezuinigheid van de woning.

De woning en sauna zijn voorzien van zonnepanelen, waardoor je ook nog eens profiteert van duurzame energie.

“Voor ons was het belangrijk om in een huis te wonen dat bijdraagt aan een duurzame toekomst.”

Hiernaast is de woning ook uitgerust met energiezuinige verlichting, wat niet alleen goed is voor het milieu, maar ook helpt om de energiekosten laag te houden. Maar de echte kers op de taart? Is de privé sauna! Gelegen aan het einde van een kronkelend tuinpad, biedt de sauna een ontspanning aan de dagelijkse rush. 

Molenstraat 87-5
Molenstraat 87-8

Ben jij klaar om deze unieke woning te bezoeken? Ontdek het zelf en neem dan contact met ons op via hallo@strafvastgoed.be of bel ons op 03/283.64.64

Artikel geschreven door

Je huis verkopen begint bij de schatting. Wij helpen je graag verder

Voor je kan beginnen aan de verkoop van je woning, moet je eerst weten wat je woning waard is. Een vlotte verkoop staat of valt met je vraagprijs. Belangrijk dus. Straf komt graag langs, in het echt of virtueel, om je woning te schatten.

Nog meer straffe tips?

Gerelateerde artikels

Deze website maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.
Wij zoeken jouw pand