👀 Looking for you! Straf zoekt all-round duizendpoot met liefde voor makelaardij

Straf is een Antwerps vastgoedkantoor dat de dingen graag anders aanpakt. We stappen namelijk af van de traditionele commissie en werken in de plaats daarvan met een vaste vergoeding. We zwemmen al ‘s graag tegen de stroom in. Ook met deze vacature. Wat we zoeken? Een straffe vastgoedbediende.

Ziehier geen zotte of onmogelijke vereisten als ‘minstens vijf jaar ervaring’. Want alles valt te leren. We zoeken dus iemand die net afstudeerde, nu volop aan het genieten is van 3 maanden vakantie en stillekesaan vacatures begint te bekijken. Oké, oké, twee jaar ervaring mag ook nog. 

Over jou 
Je hebt affiniteit met vastgoed en een liefde voor makelaardij. Het eerste wat je doet als je wekker ‘s ochtends gaat, is scrollen op Immoweb. Nog vóór je je lief een goeiemorgen-berichtje stuurt. 

Je bent jong. Dynamisch. Betrouwbaar. En je weet van aanpakken. Je krijgt een ondersteunende rol binnen het team en wordt het aanspreekpunt voor onze klanten. Je hart gaat sneller kloppen wanneer de telefoon rinkelt. Niet omdat je telefoonangst hebt, wél omdat je denkt: “YES! Een potentiële koper voor één van onze panden.” En wanneer iemand ons kantoor binnenstapt, ben jij de tweede om hem of haar te verwelkomen. Want onze officedog Billie is ongetwijfeld nog net iets sneller dan jij. 

Over de job 
Je ondersteunt onze makelaars in hun dagelijkse bezigheden. En je neemt af en toe een bezoek met potentiële kopers van hen over. 

Je weet wat een asbestattest is en hoe je een schattingsverslag opmaakt. En je zit notarissen – en soms ook onze makelaars – achter de veren. Je houdt ervan om alle vragen van klanten te kunnen beantwoorden. Je weet elke sleutel liggen en samen met Lisa, onze marketing-wizard, ga je onze panden ontdekken. ‘Verkocht’-stickers plakken is één van je specialiteiten. En je houdt van een leven in de spotlights, want je verschijnt af en toe op onze sociale media.  

Wat we jou bieden? Een voltijdse (of in overleg iets anders) all-round functie in een keitof team. En een marktconform loon. 

Hoe dan! 
Stuur een e-mail met je motivatie en cv naar hallo@strafvastgoed.be – da’s trouwens de mailbox die jij binnenkort mag beheren. 
Tot snel! 

Artikel geschreven door

Je huis verkopen begint bij de schatting. Wij helpen je graag verder

Voor je kan beginnen aan de verkoop van je woning, moet je eerst weten wat je woning waard is. Een vlotte verkoop staat of valt met je vraagprijs. Belangrijk dus. Straf komt graag langs, in het echt of virtueel, om je woning te schatten.

Deze website maakt gebruik van cookies. Bekijk ons cookiebeleid.
Wij zoeken jouw pand